Klienternes historier

Skrevet af Nadia Nielsen

Vitus forløb: Vi startede hos Lene, da Vitus var 12 uger gammel. Vi kom til Lene da Vitus bøvlede meget med søvn - vågnede flere gange hver nat i skrig og ikke kunne trøstes, amningen gik små-skidt samt han var skæv i bækken, nakke og ryg. Vi havde prøvet forløb hos fysioterapeut og kiropraktor, men det hjalp desværre ikke tilstrækkeligt. Det tog få behandlinger, så var Vitus en mere harmonisk dreng i udvikling, amningen blev længere og derved færre i døgnet, hans skævhed forsvandt, og vigtigst af alt vågnede han ikke fuldstændig ulykkelig flere gange hver nat ? Idag er Vitus knap 3 år, og han har ikke haft behov for behandlinger siden han knap var 1 år. Nadias forløb: Jeg led i foråret '16 rigtig meget med migræne, synsforstyrrelser og svimmelhed, så egen læge videresendte mig til neurolog, som sendte mig videre til MR-scanning. MR-scanninger viste ingenting, og grundet 2 års forløb hos kiropraktor grundet gener efter alvorlig bækkenløsning og periodevis migræne-anfald, anbefalede neurologen mig at kontakte en Kranio Sakral Terapeut. Jeg vidste med det samme at det var Lene, som jeg skulle have fat på efter forløb med min søn i 2014. Jeg kontaktede Lene med symptomerne, og fortalte om springerknæ/knæ-smerter samt alvorlig bækkenløsning under graviditet '14, som der fortsat var problemer med. Da jeg startede hos Lene var mit bækken ca. 5cm skæv og jeg havde stor lændesvaj, jeg havde smerter i knæene ved løb og gang på trapper. Efter blot 2 behandlinger hos Lene var mine symptomer (hovedpine, svimmelhed, synsforstyrrelser) mindsket gevaldigt, og samtidig var smerterne fra bækkenløsning mindsket. Mine symptomer med migræne, synsforstyrrelser og svimmelhed er forsvundet, og bækken- og knæ-smerter er så ubetydelige, at jeg pt træner op til 1/4 ironman i juni '17. De få gange mit bækken er "faldet ud af led", falder det på plads af sig selv hurtigt. Lene er en rigtig dygtig KST, men også en varm og kærlig person - man føler sig omgående tryg, velkommen og hun viser en oprigtig interesse i hvem man er som person.

Skrevet af Jette Sørensen

Jeg har kontaktet Lene i forbindelse med store smerter i ansigtet. Smerterne var opstået ca. ½ år efter jeg havde fået brud i min fod. Efter bruddet havde jeg ikke afviklet gangen korrekt, hvorfor jeg fik infiltrationer op gennem ryggen som viste sig ved store smerter i ansigtet. Smerterne var så kraftige, at min kæbe blev forskubbet. Smertestillende piller havde ikke effekt. Lægen kunne ikke gøre noget - udstedte morfin tabletter.Tandlægen og fysioterapeuten kunne ikke hjælpe. Som et sidste forsøg kontaktede jeg Lene og hun blev min redningskvinde. Efter menisklæsion i knæet 2 år senere blev jeg igen ramt af smerter i ansigtet - denne gang vidste jeg, hvem jeg skulle kontakte. Jeg kan og har varmt anbefalet Lene. Lene du er fantastisk.

Skrevet af Jette

Jeg havde fået Lene anbefalet af en jeg gik til yoga med, så det skulle prøves. Min datter har været meget hybermobil som spæd, været langsom til at gå, og fik ondt når vi ville gå længere ture. I børnehaven var hun begyndt at lave rokkende bevægelser. Hun spændte op i alle muskler og spændte især i lægmusklerne. På et tidspunkt var det så slemt at hendes lægmuskler var store og ømme (som en fodboldspiller). Vores læge mente at det var ornani. Dvs. noget hun gjorde for at tilfredsstille sig selv. Det var svært for mig at forliges med, især fordi hun så ud til at have ondt. Jeg kontaktede Lene og efter nogle behandlinger begyndte hun at slappe mere af i kroppen. Hendes rokken er reduceret betragteligt og hun har fået bedre kropsholdning. Lene har givet os øvelser til hjemmebrug, til styrkelse af rygmusklerne og kropsholdning. Jeg kan varmt anbefale Lene til andre med lignende lidelser.

Skrevet af Heidi Andersen

Jeg opsøgte Lene for at få hjælp til mine symptomer fra et uheld, hvor jeg var faldet og i den forbindelse have fået konstateret hjernerystelse samt piskesmæld. Mine symptomer på daværende tidspunkt var smerter i nakken, trykken over øjnene, et stort behov for at lukke øjnene og 'holde pause' flere gange dagligt, et enormt søvnbehov og værst var de daglige opkastninger. Neurologen, fysen og lægen havde opgivet at finde en løsning andet end at lade tiden arbejde for mig, da jeg bestilte tid hos Lene. Efter få behandlinger hos Lene var jeg i så stor bedring at jeg følte jeg kunne begynde at leve mit liv nogenlunde normalt igen. Jeg har fået behandlinger af Lene i forbindelse med ovenstående, men har også været igennem et andet forløb. Igennem de sidste 5 år, har jeg haft perioder med voldsomme smerter i mit kæbeparti. Kæbespecialisten har opgivet at finde problematikken, men blot sprøjtet binyrebarkhormon ind i øret på mig. Dette har blot virket i en periode og så er det kommet igen. Eftersom jeg havde stor succes første gang jeg var hos Lene, valgte jeg at tage op til hende med kæben denne gang. Igen i løbet af få behandlingerne var forbedringerne enorme. Jeg gik fra at spise suppe og youghurt til at kunne indtage almindelig kost indenfor få behandlinger. Den dårlige kost i forbindelse med kæbeproblemerne, gav også maveproblemer - dette hjalp Lene mig også med. Lene vil jeg klart anbefale, jeg vil uden tvivl tage op til hende såfremt jeg får problemer af nogen art i fremtiden.

Skrevet af Anne-Marie Hviid Jensen

Jeg fødte min anden søn i september og selvom det var en meget hurtig fødsel så skulle man jo tro alt var fryd og gammen, men det var det ikke...Min søn havde ikke afføring andet en hver 8 dag og havde tydeligvis mange smerter. Da vi kom ud til Lene var det med nerverne udenpå tøjet og trætte og udmattede allesammen. Efter første behandling kunne Lene konstatere at der sad en nerve i klemme i min søns nakke som også påvirkede tarmsystemet(pga den hurtige fødsel). Efter første behandling var der allerede stor bedring og pludselig kunne min dreng smile og sove :-) Efter tre behandlinger har han afføring hver eller hver anden dag, ingen smerter og sover om natten. FANTASTISK :-))) Vil anbefale Lene til alle store som små med smerter, hun er et fantastisk dygtig og også hjertevarmt menneske, som altid finder tid og plads når man virkelig har brug for det :-)

Skrevet af Emil Siggaard

Da jeg første gang var til behandling hos Lene, havde jeg været impliceret i to trafikuheld med 8 dages interval. Det var to gange piskesmæld, en bagfra og en sidevers. Jeg døjede med konstant hovedpine, koncentrationsbesvær, synsproblemer og jeg vågnede om natten med hovedpine anfald. Efter 3 behandlinger med en uges mellemrum imellem hver, var jeg smertefri. Udover at Lene er utrolig dygtig, har hun en meget varm og venlig personlighed som gør at man føler sig tryg fra første øjeblik. Jeg kan varmt anbefale Lene, til enhver som går rundt med smerter.

Skrevet af Maria Elisabeth Olesen

Min datter har siden hun var omkring 3 måneder, døjet med stivhed i nakken og fladt baghoved. Vi var både til kiropraktor og på børneafdelingen med hende, men det virkede ikke til at det hjalp hende. Hun ville blandt andet ikke dreje hovedet mod venstre, eller ligge på maven. Jeg fik anbefalet at prøve KST, og min datter har fået flere behandlinger hos Lene. Efter blot et par gange kunne jeg se resultater i hendes måde at bevæge sig på, og hun er begyndt at gøre store fremskridt mht at lære at kravle. Vi har fået en rigtig god behandling hos Lene, og jeg kan mærke at min datter har følt sig tryg og nydt de behandlinger hun har fået. Jeg kan kun anbefale Lene til andre med lignende problemer :)

Skrevet af Kirsten Bøegh Christensen

Jeg har døjet med spændigshovedepine og det har Lene hjulpet mig med. Efter en behandling var det meget bedre og efter to var det helt væk. Derudover har hun også hjulpet min datter på 9 mdr. som havde hård mave. Efter en behandling var det ovre, og hun var ikke mere besværet i forbindelse med afføring. Jeg kan kun give Lene mine varmeste anbefalinger. Hun er meget professionel og jeg har været helt tryk ved at overlade min datter i hendes hænder :)

Skrevet af Lone Nielsen

Lene har hjulpet mig med min nakke og skuldre, hvor jer er blevet rettet op. Lene har introduceret mig for meget lette øvelser, som er super nemme og bruge og som betyder jeg har det rigtig godt. Jeg kan selv træne, så det ikke kommer tilbage. Lene har også hjulpet mig med at komme af med svedeture om natten. I den forbindelse arbejdede hun også med min "LIVS_ESSENS", en slags energi som du er født med, men hvor den kan mangle næring og energi til dit liv. Disse to ting har også givet mig fantastisk meget energi og meget mere glæde i livet. For mig er Lene ganske særlig og hun har meget helbredende varme hænder. Så alle i andre derude som kender til at kroppen driller , kan jeg kun give Lene de bedste anbefalinger. Lene gør en forskel! Kh Lone

Skrevet af Rikke S. Lysdahl

Jeg giver - også - med største glæde Lene de bedste anbefalinger. Jeg er 20 år og fik da jeg var helt lille konstateret tourette syndrom. Det er især tics omkring øjnene og krampetræk og vridninger i ryg og led som jeg døjer med. Jeg hørte om Lene igennem min mor, og blev mødt med åbne arme, af en smilende kvinde der hellere end gerne ville lytte, snakke og give gode råd. Jeg blev behandlet og kunne straks mærke en forskel, og en hel anden ro i kroppen. Varme anbefalinger herfra - og tak for god behandling, Lene! Knus

Skrevet af Karin Hvitved Dalsgaard

Jeg giver med største glæde Lene de allerbedste anbefalinger. Jeg er 59 år, har det sidste halve år haft meget store problemer med hovedpine. Tog store doser smertestillende medicin, end ikke det hjalp. Jeg var heldig at få anbefalet behandling hos Lene. I klinikken hos Lene mødes man af stor varme og professionalisme, allerede efter første behandling var der bedring, nu har jeg fået tre, behandlinger og hovedpinen er væk, det er vidunderligt at gå sommeren i møde uden hovedpine. Tak Karin_hvitved@hotmail.com

Skrevet af Lene S. Iversen

Jeg er en 53 årig kvinde som i teenageårene fik konstateret scoliosis. Skævhed i ryggen. Jeg blev behandlet med korset gennem 4 år på orthopædisk hospital i Århus. Derefter måtte jeg ændre mine uddannelsesplaner, da jeg blev nødt til at tage hensyn til min ryg. Så sygeplejerske-drømmen kunne ikke lade sig gøre. Jeg blev tandplejer og har arbejdet med børn i over 25 år. Et dejligt job, hvor jeg er glad for at arbejde med børn og forebyggelse af huller i tænderne. Det er også et passende job mht. ryggen, hvor jeg har forskellige arbejdsstillinger. Gennem alle årene har jeg klaret mig uden de helt store smerter i min ryg. Der har ofte været en del ømhed og følelsen af træthed i kroppen. Jeg har tilfældigt fået kontakt med Kraniosakral-terapeut Lene Boilesen i Thorning. Min mor er gennem noget tid blevet behandlet hos Lene, hvilket hun har været rigtig glad for. Derfor anbefalede hun mig at få nogle behandlinger hos hende pga. min skævhed i ryggen. Jeg kunne efter få behandlinger mærke en forandring i kroppen. Efter de første 2 behandlinger, var min krop virkelig kommet på arbejde. Ryggen var meget øm. Jeg fik at vide, at det var naturligt fordi kroppen arbejdede og var ved at finde sin oprindelige facon. Den var i gang med at regenerere, som Lene sagde. Jeg er rigtig glad for mit kendskab til Lene Boilesen. Hun har fået rettet min ryg op på en eller anden mirakuløs måde. Jeg kan både mærke og se, at ryggen ikke er så skæv længere – og kan derfor kun på det varmeste anbefale hendes behandlinger. Hun er en fantastisk behandler som ser på kroppen og problemerne, som en helhed og ikke kun på det problem man kommer med. Derudover er det også en dejlig ting, at forkæle sig selv en gang imellem i en travl hverdag. Jeg ser – med stor glæde – frem til at blive forkælet hos Lene Boilesen hver gang. Og nyder det!